Dostava od 36kn
Besplatna dostava iznad 599 kn
Povrat robe 14 dana
Isporuka do 5 radnih dana

JUHA OD CIKLE I FETA SIRA

60,00 kn 7,96 € 1€=7.5345 kn
SKU
52
Cijena za jedinicu mjere:
916,67
kn/kg

Dostupno na web shopu

Dostupno u trgovini

Ova životopisna i zdrava juha od cikle sadrži feta sir. Juha je ukusna i kremasta, pravi je užitak za ljubitelje vegetarijanskih i mesnih jela.
Proizvod je 100% prirodan, bez konzervansa i aditiva.
Jelo se priprema s toplom vodom za 6 minuta ili hladnom za 12 minuta.
Porcija sadrži 321 kalorija.

Tactical Foodpack zadovoljava najveće standarde. Proizvodi su razvijeni od strane Special Operations Medic namijenjeni potrebama i zahtjevima specijalnih snaga različitih zemalja. Tactical Foodpack namijenjen je osobama koje se nalaze na najzahtjevnijem terenu, pružajući im potporu koja im je potrebna za preživljavanje.

Obroci su u skladu sa svim europskim zahtjevima. Nisu dodavani aditivi za poboljšanje same boje obroka. Hrana je pripremljena na način da se gotov obrok brzo smrzne nakon čega se polako počinje podizati temperatura. Ovo je dugotrajan proces koji se odvija u vakuumskoj komori kojim se sva voda iz hrane uklanja, ostavljajući oko 99,7% svih vitamina i hranjivih tvari u hrani. Ponovnim dodavanjem vode u hranu ona poprima svoj prvotni oblik. Okus hrane ostaje isti kao kod početne pripreme obroka prije same dehidratacije. Zahvaljujući ovoj specijalnoj tehnici pripreme, hrana ima rok trajanja od 8 godina. Čak i nakon isteka roka trajanja hrana je u potpunosti jestiva (bakterije se ne mogu razviti).

Fotografija je informativnog karaktera.
Više informacija
Proizvođač TACTICAL FOODPACK®
Šifra proizvoda TF-BFS-SO
EAN 4744698010151
Jedinica pcs.
Specifikacije Beetroot 35%, Potatoes, Feta Cheese 10%, Tomatoes, Onions, Spices, Salt
Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil

Slični proizvodi