Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internet trgovine. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje.

Zatvori

Ovi kolačići ili slične tehnologije neophodni su za funkcioniranje naših usluga i ne mogu se deaktivirati. Ovo se odnosi, na primjer, na kolačiće ili slične tehnologije koje skladište podatke o prijavljivanju nakon registriranja na naš online dućan tako da korisnik ostaje prijavljen u naš online dućan čak i nakon prelaska na drugu stranicu ili na kolačiće koji osiguravaju da konfiguracija koja se odnosi na korisnika funkcija stranice (odabrani jezik itd.) bude održana na svim sesijama. Dodatno ovi kolačići ili slične tehnologije doprinose sigurnoj i ispravnoj uporabi naših usluga. Možete podesiti preglednik tako da se ovi kolačići blokiraju ili da dobivate obavještenja o ovim kolačićima. Cjelovita uporaba svih naših funkcija onda više nije moguća.

Ove kolačiće ili slične tehnologije možemo podesiti na našoj stranici mi ili naši partneri da bismo Vam prikazali relevantan sadržaj/reklame na našoj ili na stranicama trećih strana. Takozvani profili mogu biti kreirani na osnovu Vaših interesa. Izravna identifikacija osobe općenito nije moguća pomoću ovih informacija budući da se koriste isključivo pseudonimi za preglednik i/ili informacije o uređaju. Ako ne omogućite ove kolačiće ili slične tehnologije, zaprimat ćete manje relevantan sadržaj/reklame.

Ovi kolačići ili slične tehnologije nam omogućavaju mjerenje ili poboljšanje performansi naših usluga, pružanje povećanih funkcionalnosti i personaliziranja naših usluga. Možemo ih postaviti mi ili treći pružatelji usluga i koriste se, na primjer, za brojanje posjeta, za analiziranje najmanje i najviše popularnih stranica te uvid u kako se posjetitelji kreću po našim stranicama. Izravna identifikacija osobe nije moguća pomoću ovih informacija. Ako ne omogućite ove kolačiće, ne možemo znati kada ste posjetili našu stranicu.

Radna košulja CPU® - PR

Radna košulja CPU® - PR

Proizvođač HELIKON-TEX
SKU 1744
47,90 €
Možete ostvariti
Količina
EUROPEAN PATENT No. No 002234997-0001

Košulja CPU® (Combat Patrol Uniform®) dizajnirana je prema najnovijem kroju za uniforme Poljskih oružanih snaga iz 2010. S dvosmjernim patentnim zatvaračem po cijeloj duljini omogućuje jednostavan pristup opasaču s opremom. Za regulaciju topline patentni su zatvarači za ventilaciju pazuha dostupni čak i pod teškom opremom. Komplet šest džepova prilagođenih za borbene uvjete pruža dovoljno prostora za svu neophodnu opremu koja treba biti na dohvat ruke. Uspravan ovratnik podložen flisom štiti vrat korisnika od vanjskih elemenata i abrazivnog djelovanja remena oružja. Čičak trake u predjelu bicepsa i prsa omogućuje nošenje identifikacijskih i drugih oznaka. CPU® je prilagodivo rješenje uniforme za svakodnevne zadatke.

Značajke:
  • Uspravan ovratnik podstavljen flisom
  • Dvosmjerni patentni zatvarač YKK® po cijeloj duljini s preklopom
  • Čičak trake za identifikaciju na prsima i u predjelu bicepsa
  • Patentni zatvarači za provjetravanje pazuha
  • Džepovi s patentnim zatvaračima u predjelu bicepsa
  • Kutni džepovi na prsima s preklopom na čičak i patentnim zatvaračima
  • Džepovi na podlaktici s preklopima na čičak
  • Futrole za svjetleće štapiće
  • Oznaka za čin na prsima
  • Pojačani laktovi s odjeljcima za jastučiće za laktove s unutarnje strane
  • Prilagodive manžete
  • Patentni zatvarači YKK®

Fotografija je informativnog karaktera.

     

Više informacija

Specifikacije 60% Pamuk, 40% Poliester

Napišite recenziju

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil

Slični proizvodi

Army Combat Uniform Shirt

HELIKON-TEX

42,90 €
BDU Shirt - PolyCotton Ripstop

HELIKON-TEX

32,90 €
(1)
SFU NEXT® Shirt - PolyCotton Ripstop

HELIKON-TEX

42,90 €
(3)
CPU® Shirt - Cotton Ripstop
Posljednje veličine

HELIKON-TEX

47,90 €
Defender Mk2 PILIGRIM Shirt®

HELIKON-TEX

74,99 €
(1)
MBDU Shirt® - NyCo Ripstop

HELIKON-TEX

Od 74,90 €
DEFENDER Mk2 Ultralight Shirt short sleeve®

HELIKON-TEX

44,90 €
USMC Shirt - PolyCotton Twill

HELIKON-TEX

42,90 €
MBDU Flannel Shirt®

HELIKON-TEX

84,90 €
(1)
BDU Shirt - Cotton Ripstop

HELIKON-TEX

32,90 €
Search engine powered by ElasticSuite