Dostava od 36kn
Besplatna dostava iznad 599 kn
Povrat robe 14 dana
Isporuka do 5 radnih dana

Dostava

Dostava – Hrvatska

Trošak dostave paketa iznosi 25,00 HRK i snosi ga kupac. Trošak dostave uračunat je na kraju narudžbe prije naredbe >>kupi<<. Naknadnih troškova za dostavu nema. Proizvodi koji su naručeni bit će isporučeni kupcu najdulje u roku od 3 – 5 radna dana (rok isporuke od 3 - 5 radna dana ne odnosi se na dostavu paketa na otoke i manja mjesta u Republici Hrvatskoj), pod uvjetom da su narudžbe zaprimljene do 10:00 sati od ponedjeljka do petka, računajući od dana narudžbe. U radne dane ne ubraja se: praznik, subota i nedjelja. Besplatna dostava odnosi se za maloprodaju za iznos iznad 499,00 kn. U slučaju da kupljeni proizvod prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome će obavijestiti kupca radi dogovora o novom roku isporuke. U ovom slučaju kupac ima pravo i na raskid ugovora.

Tablica br. 1

Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, kupac dobiva račun.

U slučaju da kupac želi provjeriti telefonskim putem gdje se nalazi paket, tada sve informacije može saznati na tel. 091 247 0000.

Budući da određena mjesta u Republici Hrvatskoj nisu pokrivena dostavnom mrežom GLS-a, kupci neće imati mogućnost plaćanja pouzećem. Ako mjesto dostave ne obuhvaća dostavnu mrežu GLS, pošiljka će biti preusmjerena na HP.

U Tablici 2. možete pogledati popis određenih mjesta i poštanskih brojeva koja nisu obuhvaćena GLS dostavnom mrežom, pa tako kupci mogu odabrati sljedeće načine plaćanja:

  • Kreditna kartica
  • PayPal
  • Internet bankarstvo
  • Kriptovalute
  • Keks pay

Tablica br. 2

Dostava – EU

Trošak dostave paketa unutar EU naplaćuje se prema cijeniku koji se nalazi u tablici 3. Trošak dostave snosi kupac.

Tablica br. 3

Od 01.07.2013. narudžbe za EU ne podliježu carinjenju ni uvoznim procedurama vezanim za poslani paket.

Dostava - Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Makedonija

Tablica br. 4

Dostava – ostale zemlje

Tablica br. 5

Za dostavu paketa u gore navedene države vrši se postupak izvoznog carinjenja. Za više informacija molim Vas kontaktirajte nas na info@booster.hr ili tel: +385 91 247 0000.


Napomena

Prilikom narudžbe, kupac ispunjava osobne podatke (ime, prezime, adresa, poštanski broj, broj mobitela) radi dostave paketa na adresu kupca. Booster d.o.o. se obvezuje štiti osobne podatke kupaca u skladu sa Zakon o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka kupca (osim podataka za koje postoji legitimni interes u svrhu izvršavanja dostave kupljenog proizvoda). Dostavu vrši Booster d.o.o.  angažiranjem renomirane dostavne (kurirske) službe GLS – Croatia d.o.o. i HP za dostavu na određene otoke. Pakete isporučujemo na adresu kupca. Ako kupac nije određeni dan u mogućnosti preuzeti paket jer nije bio u određenom trenutku dostupan tada paket Booster d.o.o.. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

Oštećena pošiljka

Prilikom preuzimanja dostavljenog proizvoda, kupac je dužan pregledati isporučeni paket i u slučaju vidljivog oštećenja ima pravo odbiti preuzimanje istog te tražiti isporuku neoštećenog proizvoda. U slučajevima kada je kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ako to nije moguće kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod.

Otprema robe

Naručena roba bit će složena tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.