Dostava 25 kn
Besplatna dostava iznad 499 kn
Povrat robe 14 dana
Isporuka 5 radnih dana

Dostava

Za narudžbe iznad 499,00 HRK trošak dostave se ne naplaćuje!

Trošak dostave paketa iznosi 25,00 HRK. Troškove dostave snosi kupac. Dostava se vrši samo na području Republike Hrvatske. Proizvode koji su plaćeni sukladno dostavljenoj ponudi bit će isporučeni Kupcu najdulje u roku od 3 radna dana, pod uvjetom da su narudžbe zaprimljene do 12h od ponedjeljka do petka, radnim danom, računajući od dana narudžbe. U radne dane ne ubraja se: praznik, subota i nedjelja. Isporuka paketa Kupcu obavlja se isključivo radnim danom od ponedjeljka do petka. U slučaju da Kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora. Rok isporuke od 3 radna dana ne odnosi se na dostavu paketa na otoke i manja mjesta u Republici Hrvatskoj.

NAPOMENA: Prilikom narudžbe, Kupac ispunjava osobne podatke (ime, prezime, adresa, poštanski broj, broj mobitela) radi dostave paketa na adresu Kupca. Booster d.o.o. se obvezuje štiti osobne podatke Kupaca u skladu sa Zakon o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca (osim podataka za koje postoji legitimni interes u svrhu izvršavanja dostave kupljenog proizvoda). Dostavu vrši Prodavatelj angažiranjem renomirane dostavne (kurirske) službe GLS – Croatia d.o.o. Pakete isporučujemo na adresu Kupca. Ako Kupac nije određeni dan u mogućnosti preuzeti paket jer nije bio u određenom trenutku dostupan tada paket dostavljamo drugi dan. NAPOMENA: U slučaju da Kupac naruči robu i odbije ju primiti bez adekvatnog razloga, BOOSTER d.o.o. ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

Trošak dostave

Troškove dostave snosi kupac. Dostava se vrši na području EU. Trošak dostave uračunat je na kraju narudžbe prije naredbe kupi. Naknadnih troškova za dostavu nema. Minimalna cijena za trošak dostave iznosi: 25,00 HRK.

Rok isporuke

Proizvode koji su plaćeni sukladno dostavljenoj ponudi bit će isporučeni Kupcu najdulje u roku od 3 radna dana, pod uvjetom da su narudžbe zaprimljene do 12h od ponedjeljka do petka, radnim danom, računajući od dana narudžbe. U radne dane ne ubraja se: praznik, subota i nedjelja. Isporuka paketa Kupcu obavlja se isključivo radnim danom od ponedjeljka do petka. U slučaju da Kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora. Rok isporuke od 3 radna dana ne odnosi se na dostavu paketa na otoke i manja mjesta u Republici Hrvatskoj.

Kurirska služba

Dostavu vrši Prodavatelj angažiranjem renomirane dostavne (kurirske) službe GLS Croatia d.o.o. Pakete isporučujemo na adresu Kupca. Ako Kupac nije određeni dan u mogućnosti preuzeti paket jer nije bio u određenom trenutku dostupan tada paket dostavljamo drugi dan.

Oštećena pošiljka

Prilikom preuzimanja dostavljenog proizvoda, Kupac je dužan pregledati isporučeni paket i u slučaju vidljivog oštećenja ima pravo odbiti preuzimanje istog te tražiti isporuku neoštećenog proizvoda. U slučajevima kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ako to nije moguće Kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod.

Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, Kupac dobiva račun, te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.

Informacije o stanju pošiljke:

Na e-mail te na broj mobitela Kupca šaljemo broj pošiljke i vremenski rok dostave.

U slučaju kada Kupac želi provjeriti telefonskim putem gdje se nalazi paket , tada sve informacije Kupac može saznati na +385912470000. Navedeni telefonski broj je informativan. U trenutku izdavanja obavijesti su važeći.

Otprema robe Naručena roba bit će složena tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Otprema robe vrši se svakodnevno za narudžbe pristigle do 12.00 sati.