Dostava od 36kn
Besplatna dostava iznad 599 kn
Povrat robe 14 dana
Isporuka do 5 radnih dana

HRSKAVI MUSLI OD ČOKOLADE Doručak

50,00 kn 6,64 € 1€=7.5345 kn
SKU
1973
Cijena za jedinicu mjere:
400,00
kn/kg

Dostupno na web shopu

Dostupno u trgovini

Upoznajte taktičke čokoladan musli. Ova zdrava granola je kao domaća žitarica za doručak. Zapečeni kako bi bili hrskavi i dodan je čips od čokolade kako bi dao slatkoće točno koliko je potrebno. Obrok je ukusan baš kao što možemo zaključiti iz naziva, a djeci je 100% favorit.

Energetska vrijednost obroka je 511 kcal.

Tactical Foodpack zadovoljava najveće standarde. Proizvodi su razvijeni od strane Special Operations Medic namijenjeni potrebama i zahtjevima specijalnih snaga različitih zemalja. Tactical Foodpack namijenjen je osobama koje se nalaze na najzahtjevnijem terenu, pružajući im potporu koja im je potrebna za preživljavanje.

Obroci su u skladu sa svim europskim zahtjevima. Nisu dodavani aditivi za poboljšanje same boje obroka. Hrana je pripremljena na način da se gotov obrok brzo smrzne nakon čega se polako počinje podizati temperatura. Ovo je dugotrajan proces koji se odvija u vakuumskoj komori kojim se sva voda iz hrane uklanja, ostavljajući oko 99,7% svih vitamina i hranjivih tvari u hrani. Ponovnim dodavanjem vode u hranu ona poprima svoj prvotni oblik. Okus hrane ostaje isti kao kod početne pripreme obroka prije same dehidratacije. Zahvaljujući ovoj specijalnoj tehnici pripreme, hrana ima rok trajanja od 8 godina. Čak i nakon isteka roka trajanja hrana je u potpunosti jestiva (bakterije se ne mogu razviti).

Fotografija je informativnog karaktera.
Više informacija
Proizvođač TACTICAL FOODPACK®
Šifra proizvoda 322
EAN 4744698010427
Jedinica pcs.
Specifikacije rolled oats (59%), whole milk powder, sugar syrup (sugar), chocolate buttons (5%)(sugar, cocoa mass, cocoa butter, sunflower lecithin,natural vanilla flavoring), cocoa powder(cocoa powder, acidity regulator E501)
Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil

Slični proizvodi