Dostava od 25 kn
Besplatna dostava iznad 499 kn
Povrat robe 14 dana
Isporuka 5 radnih dana

HRSKAVI MUSLI S JAGODAMA Doručak

50,00 kn
Dostupno
SKU
1972
Novo
Ovaj hrskavi i prirodni musli ima smiješno dobar miris i neodoljiv okus. Liofilizirane jagode su kao šlag na kraju.

Energetski sadržaj po obroku je 504 kcal.

Tactical Foodpack zadovoljava najveće standarde. Proizvodi su razvijeni od strane Special Operations Medic namijenjeni potrebama i zahtjevima specijalnih snaga različitih zemalja. Tactical Foodpack namijenjen je osobama koje se nalaze na najzahtjevnijem terenu, pružajući im potporu koja im je potrebna za preživljavanje.

Obroci su u skladu sa svim europskim zahtjevima. Nisu dodavani aditivi za poboljšanje same boje obroka. Hrana je pripremljena na način da se gotov obrok brzo smrzne nakon čega se polako počinje podizati temperatura. Ovo je dugotrajan proces koji se odvija u vakuumskoj komori kojim se sva voda iz hrane uklanja, ostavljajući oko 99,7% svih vitamina i hranjivih tvari u hrani. Ponovnim dodavanjem vode u hranu ona poprima svoj prvotni oblik. Okus hrane ostaje isti kao kod početne pripreme obroka prije same dehidratacije. Zahvaljujući ovoj specijalnoj tehnici pripreme, hrana ima rok trajanja od 8 godina. Čak i nakon isteka roka trajanja hrana je u potpunosti jestiva (bakterije se ne mogu razviti).

Fotografija je informativnog oblika.
Više informacija
Proizvođač TACTICAL FOODPACK®
Šifra proizvoda 314
Jedinica pcs.
Specifikacije Rolled oats (63%), whole milk powder, sugar syrup (sugar), strawberry slices (5%), strawberry concentrate (100% strawberry) ,vanilla sugar
Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil

Slični proizvodi