Dostava od 36kn
Besplatna dostava iznad 599 kn
Povrat robe 14 dana
Isporuka do 5 radnih dana

Intelektualno vlasništvo

Sadržaj www.booster.hr je zaštićen i Booster d.o.o. ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korištenje. Prodavatelj daje pravo Kupcima koristiti sve usluge na www.booster.hr samo za osobne potrebe, u nekomercijalne svrhe.


Uporaba sadržaja www.booster.hr na drugim web stranicama je zabranjena kao i kopiranje, objavljivanje, javno izvođenje ili distribucija internet sadržaja ili njegovog dijela bez dozvole Booster d.o.o.

Pri kupnji bilo kojeg proizvoda, koji je predmet autorskih prava ili prava intelektualnog vlasništva, Prodavatelj ne daje nikakva dodatna prava korištenja i objavljivanja, osim izrijekom dano pravo ili dozvola od Booster d.o.o.

Fotografije proizvoda samo su ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora, te razlike u percepciji boje od strane ljudskog oka i slično, ne možemo jamčiti potpunu suglasnost boja naših proizvoda s bojama kako ih korisnici vide na zaslonu svog monitora.