Dostava 25 kn
Besplatna dostava iznad 499 kn
Povrat robe 14 dana
Isporuka 5 radnih dana

MAROKANSKI GULAŠ OD LEĆE Glavni obrok

70,00 kn
Dostupno
SKU
1428
Marokanski blago začinjen gulaš od leće s prepoznatljivim okusom kumina. Sadrži rižu i slatki krumpir. Bez mesa, bez brašna. Energetski udio po porciji je 480 kcal.

Sastojci:
Riža, leća (24%), slatki krumpir, mrkva, paprika, luk, špinat, ulja repice, češnjak, sol, mljeveni kumin, dimljeni biber u prahu, kari u prahu, kurkuma, mljeveni cimet, pahuljice čilija.

Obroci su u skladu sa svim europskim zahtjevima. Nisu dodavani aditivi za poboljšanje same boje obroka. Hrana je pripremljena na način da se gotov obrok brzo smrzne nakon čega se polako počinje podizati temperatura. Ovo je dugotrajan proces koji se odvija u vakuumskoj komori kojim se sva voda iz hrane uklanja, ostavljajući oko 99,7% svih vitamina i hranjivih tvari u hrani. Ponovnim dodavanjem vode u hranu ona poprima svoj prvotni oblik. Okus hrane ostaje isti kao kod početne pripreme obroka prije same dehidratacije. Zahvaljujući ovoj specijalnoj tehnici pripreme, hrana ima rok trajanja od 8 godina. Čak i nakon isteka roka trajanja hrana je u potpunosti jestiva (bakterije se ne mogu razviti).

Fotografija je informativnog karaktera.
Više informacija
Proizvođač TACTICAL FOODPACK®
Šifra proizvoda 171
EAN 4744698013077
Jedinica pcs.
Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil

Slični proizvodi