Dostava od 25 kn
Besplatna dostava iznad 499 kn
Povrat robe 14 dana
Isporuka 5 radnih dana

Narudžba i plaćanje

Narudžba Proizvodi se naručuju elektroničkim putem. Na e-mail kojim ste se registrirali kao Kupac dobiti ćete potvrdu da je narudžba zaprimljena od strane Booster d.o.o.. Ako ne dobijete ovakvu poruku, molimo Vas da provjerite da li se artikli nalaze u Vašoj košarici nakon prijave na stranicu webshopa www.booster.hr te ponovite proces naručivanja.

Booster d.o.o. obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama iz koje se dostavlja na adresu kupca. U slučaju da naručenog artikla nema na zalihi, nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda ili da narudžbu nije moguće provesti radi drugih razloga, kontaktirat će kupca telefonski ili e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Booster d.o.o. će potvrđene narudžbe smatrati neopozivima.

Booster d.o.o. može narudžbu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe web shopa www.booster.hr ili utvrdi da su podaci na narudžbi nepotpuni odnosno netočni. NAPOMENA: Prilikom naručivanja robe kupac potvrđuje da je bio upoznat s općim uvjetima. Obrada osobnih podataka kao što su ime, prezime, adresa, email adresa i broj telefona ispitanika uvijek će biti u skladu sa Općom Uredbom o zaštiti osobnih podataka i zakonskim regulativom članice koja je primjenjiva na web stranici Booster.hr. Osobni podaci Kupca koristit će se u svrhu izdavanja računa te dostave putem kurirske službe GLS – Croatia d.o.o..

Otprema robe Naručena roba bit će složena tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Otprema robe vrši se svakodnevno za narudžbe pristigle do 12.00 sati.

Plaćanje

Plaćanje kupljenih proizvoda kupac može izvršiti putem: Virmanom, općom uplatnicom, internet bankarstvom Plaćanjem prilikom preuzimanja (pouzećem) djelatniku GLS-a

Plaćanje i autorizacija kreditnih kartica odvija se putem WSPay™ servisa.

Plaćanje online na web shopu www.booster.hr putem kreditnih ili debitnih kartica se smatra izvršenim u trenutku primitka autorizacije od strane izdavatelja kartice. Trošak dostave zaračunava se u cijenu prema cjeniku objavljenom na stranicama Booster web shopa.Cijene Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (HRK/KN), i uključuju PDV. Cijene proizvoda su maloprodajne. Prodavatelj istaknute cijene ažurira dnevno. Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti kao što je ovlašten bez prethodne obavijesti mijenjati cijene isključivo za web shop. Također, Prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, dnevne ili tjedne akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode. Neovisno od prethodne točke ovih Općih uvjeta, sva naručena roba bit će isporučena po cijenama koje su vrijedile pri izradi narudžbe.