Dostava od 36kn
Besplatna dostava iznad 599 kn
Povrat robe 14 dana
Isporuka do 5 radnih dana

Narudžba i plaćanje

Narudžba

Proizvodi se naručuju elektroničkim putem. Na e-mail kojim ste se registrirali kao kupac dobiti ćete potvrdu da je narudžba zaprimljena od strane Booster d.o.o.. Ako ne dobijete ovakvu poruku, molimo Vas provjerite da li se artikli nalaze u Vašoj košarici nakon prijave na stranicu web shopa www.booster.hr, pogledajte u spam mail ili kontaktirajte na tel. 0912470000.

Booster d.o.o. obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama iz koje se dostavlja na adresu kupca. U slučaju da naručenog artikla nema na zalihi, nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda ili da narudžbu nije moguće provesti radi drugih razloga, kontaktirat će kupca telefonski ili e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Booster d.o.o. će potvrđene narudžbe smatrati neopozivima.

Booster d.o.o. može narudžbu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ako ustanovi da je došlo do zloupotrebe web shopa www.booster.hr ili utvrdi da su podaci na narudžbi nepotpuni odnosno netočni.

NAPOMENA: Prilikom naručivanja robe kupac potvrđuje da je bio upoznat s općim uvjetima. Obrada osobnih podataka kao što su ime, prezime, adresa, email adresa i broj telefona kupca uvijek će biti u skladu s Pravilom privatnosti o zaštiti osobnih podataka koja je primjenjiva na web shopu www.Booster.hr. Osobni podaci kupca koristit će se u svrhu izdavanja računa te dostave putem kurirske službe GLS – Croatia d.o.o. i HP (dostava na otoke).

Rezervacija

Proizvode možete naručiti putem tel. 0912470000, e-mail info@booster.hr. Rezervacija vrijedi 3 radna dana nakon čega se proizvodi vraćaju u prodaju.

Plaćanje

Plaćanje naručenih proizvoda kupac može izvršiti:

  • internet bankarstvom (opća uplatnica)
  • Paypal
  • Kriptovalutama
  • KEKS pay
  • plaćanjem prilikom preuzimanja (pouzećem) djelatniku GLS-a

 

Plaćanje i autorizacija kreditnih kartica odvija se na web shopu www.booster.hr putem WSPay™ servisa.

Plaćanje online na web shopu www.booster.hr putem kreditnih ili debitnih kartica se smatra izvršenim u trenutku primitka autorizacije od strane izdavatelja kartice. Trošak dostave zaračunava se u cijenu prema cjeniku objavljenom na stranicama Booster web shop-a.

 

Cijene

Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (HRK/KN), i uključuju PDV. Cijene proizvoda su maloprodajne. Booster d.o.o. istaknute cijene ažurira dnevno. Booster d.o.o. je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti kao što je ovlašten bez prethodne obavijesti mijenjati cijene isključivo za web shop. Također, Booster d.o.o. je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, dnevne ili tjedne akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode.

Opći uvjeti kupovine i korišenja

Ukoliko odlučite pristupiti kupnji naših proizvoda putem internet kupovine (webshop) ili ste ovu web stranicu posjetili radi dobivanja informacija o pojedinom proizvodu, tada se smatra da ste upoznati i da ste suglasni s ovim Općim uvjetima, u suprotnom Booster d.o.o. se oslobađa svake odgovornosti.

Ako niste suglasni s ovim Općim uvjetima, tada ne koristite ovu web stranicu u svrhu kupovine proizvoda ili pribavljanja informacija o istima. Booster d.o.o. zadržava pravo izmjene općih uvjeta na internet stranici www.booster.hr bilo kada i bez prethodne obavijesti. Sve promjene općih uvjeta za korisnika su obvezujuće.

Isporučitelj naručene robe je Booster d.o.o. Booster d.o.o. putem web shopa www.booster.hr omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u ponudi te se dostavlja pojedinom kupcu, a prema adresi dostave kupca. Booster d.o.o. zadržava pravo ne isporučiti narudžbu ukoliko postoji sumnja na zlouporabu.