Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internet trgovine. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje.

Zatvori

Ovi kolačići ili slične tehnologije neophodni su za funkcioniranje naših usluga i ne mogu se deaktivirati. Ovo se odnosi, na primjer, na kolačiće ili slične tehnologije koje skladište podatke o prijavljivanju nakon registriranja na naš online dućan tako da korisnik ostaje prijavljen u naš online dućan čak i nakon prelaska na drugu stranicu ili na kolačiće koji osiguravaju da konfiguracija koja se odnosi na korisnika funkcija stranice (odabrani jezik itd.) bude održana na svim sesijama. Dodatno ovi kolačići ili slične tehnologije doprinose sigurnoj i ispravnoj uporabi naših usluga. Možete podesiti preglednik tako da se ovi kolačići blokiraju ili da dobivate obavještenja o ovim kolačićima. Cjelovita uporaba svih naših funkcija onda više nije moguća.

Ove kolačiće ili slične tehnologije možemo podesiti na našoj stranici mi ili naši partneri da bismo Vam prikazali relevantan sadržaj/reklame na našoj ili na stranicama trećih strana. Takozvani profili mogu biti kreirani na osnovu Vaših interesa. Izravna identifikacija osobe općenito nije moguća pomoću ovih informacija budući da se koriste isključivo pseudonimi za preglednik i/ili informacije o uređaju. Ako ne omogućite ove kolačiće ili slične tehnologije, zaprimat ćete manje relevantan sadržaj/reklame.

Ovi kolačići ili slične tehnologije nam omogućavaju mjerenje ili poboljšanje performansi naših usluga, pružanje povećanih funkcionalnosti i personaliziranja naših usluga. Možemo ih postaviti mi ili treći pružatelji usluga i koriste se, na primjer, za brojanje posjeta, za analiziranje najmanje i najviše popularnih stranica te uvid u kako se posjetitelji kreću po našim stranicama. Izravna identifikacija osobe nije moguća pomoću ovih informacija. Ako ne omogućite ove kolačiće, ne možemo znati kada ste posjetili našu stranicu.

NON-SLIP COMFORT PAD® (65MM) Podloga za pojas

NON-SLIP COMFORT PAD® (65MM) Podloga za pojas

Proizvođač HELIKON-TEX
SKU 1081
15,90 €
Možete ostvariti
Količina

Unutarnji stabilizirajući Non-Slip Comfort Pad® za novu liniju Range pojaseva. Savršen za konfiguraciju opreme za streljanu ili patrolu. Stabilizirajte futrole, torbice za spremnike i drugu opremu za pojas.

Fotografija je informativnog karaktera.

 

Značajke:

• 65 mm širine
• Podstavljena pjenom od 5 mm za dodatnu udobnost kod velikih opterećenja
• Pričvršćuje se za remen pomoću čičak trake
• Obložen protukliznom tkaninom s unutarnje strane kako bi se spriječilo pomicanje pojasa

Više informacija

Šifra proizvoda PS-CP6-NL
Specifikacije Najlon

Napišite recenziju

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil

Slični proizvodi

Urban Tactical Belt®

HELIKON-TEX

Od 18,90 €
(7)
ARMY Belt
Izlazi iz asortimana

HELIKON-TEX

12,61 €
COBRA (FC38) Taktički remen

HELIKON-TEX

47,90 €
(3)
COBRA (FC45) Tactical Belt

HELIKON-TEX

47,90 €
(1)
DEFENDER Security Belt®
Posljednje veličine

HELIKON-TEX

21,90 €
USMC Belt

HELIKON-TEX

12,61 €
(2)
LC2 COMBAT Belt DURAFLEX® Buckle

MIL-TEC

14,50 €
(2)
Remen Cobra Modular Rescue Belt® (45 mm)

HELIKON-TEX

Od 67,90 €
(2)
Tregeri za hlače

MIL-TEC

13,50 €
(2)
EDC MAGNETIC Remen

HELIKON-TEX

25,90 €
(2)
Search engine powered by ElasticSuite