Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internet trgovine. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje.

Zatvori

Ovi kolačići ili slične tehnologije neophodni su za funkcioniranje naših usluga i ne mogu se deaktivirati. Ovo se odnosi, na primjer, na kolačiće ili slične tehnologije koje skladište podatke o prijavljivanju nakon registriranja na naš online dućan tako da korisnik ostaje prijavljen u naš online dućan čak i nakon prelaska na drugu stranicu ili na kolačiće koji osiguravaju da konfiguracija koja se odnosi na korisnika funkcija stranice (odabrani jezik itd.) bude održana na svim sesijama. Dodatno ovi kolačići ili slične tehnologije doprinose sigurnoj i ispravnoj uporabi naših usluga. Možete podesiti preglednik tako da se ovi kolačići blokiraju ili da dobivate obavještenja o ovim kolačićima. Cjelovita uporaba svih naših funkcija onda više nije moguća.

Ove kolačiće ili slične tehnologije možemo podesiti na našoj stranici mi ili naši partneri da bismo Vam prikazali relevantan sadržaj/reklame na našoj ili na stranicama trećih strana. Takozvani profili mogu biti kreirani na osnovu Vaših interesa. Izravna identifikacija osobe općenito nije moguća pomoću ovih informacija budući da se koriste isključivo pseudonimi za preglednik i/ili informacije o uređaju. Ako ne omogućite ove kolačiće ili slične tehnologije, zaprimat ćete manje relevantan sadržaj/reklame.

Ovi kolačići ili slične tehnologije nam omogućavaju mjerenje ili poboljšanje performansi naših usluga, pružanje povećanih funkcionalnosti i personaliziranja naših usluga. Možemo ih postaviti mi ili treći pružatelji usluga i koriste se, na primjer, za brojanje posjeta, za analiziranje najmanje i najviše popularnih stranica te uvid u kako se posjetitelji kreću po našim stranicama. Izravna identifikacija osobe nije moguća pomoću ovih informacija. Ako ne omogućite ove kolačiće, ne možemo znati kada ste posjetili našu stranicu.

TACTICAL FOODPACK®

Pogledajte kao Mreža Lista

Proizvodi 1-12 od 72

Sortiraj prema
po stranici
Komplet s jednim obrokom ECHO

TACTICAL FOODPACK

23,76 €
Komplet s jednim obrokom DELTA

TACTICAL FOODPACK

25,08 €
Komplet s jednim obrokom FOXTROT

TACTICAL FOODPACK

26,41 €
Komplet od 3 obroka GOLF
Nedostupno

TACTICAL FOODPACK

48,44 €
Komplet od 6 obroka CHARLIE

TACTICAL FOODPACK

46,32 €
Komplet od 3 obroka VEGAN

TACTICAL FOODPACK

43,80 €
Komplet s jednim obrokom VEGAN

TACTICAL FOODPACK

21,90 €
Tactical SIXPACK ALPHA

TACTICAL FOODPACK

49,50 €
(1)
KIDS DESERT Paket obroka za djecu

TACTICAL FOODPACK

23,23 €
KIDS RIVER Paket obroka za djecu

TACTICAL FOODPACK

23,23 €
KIDS FOREST Paket obroka za djecu

TACTICAL FOODPACK

23,23 €
SOS Tjedni komplet obroka bez mesa

TACTICAL FOODPACK

165,77 €
Pogledajte kao Mreža Lista

Proizvodi 1-12 od 72

Sortiraj prema
po stranici
Search engine powered by ElasticSuite