Dostava od 25 kn
Besplatna dostava iznad 499 kn
Povrat robe 14 dana
Isporuka 5 radnih dana

Registracija korisnika

Sadržaj Internet prodavaonice dostupan je registriranim i neregistriranim korisnicima (gostima). Da biste kupovali na www.booster.hr možete se registrirati i ne morate.

Registraciju na web shopu www.booster.hr moguće je napraviti samo punoljetnim osobama. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ako dođe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom registracije, molimo Vas da u čim skorijem roku ažurirate Vaš korisnički račun, odnosno obavijestite nas o nastalim promjenama putem e-mail adresu info@booster.hr. Svaki registrirani korisnik prima svoje korisničko ime i lozinku koja je tajna. Odgovorni ste za sve akcije i narudžbe koje su naručene pod Vašim korisničkim računom. Ako znate ili sumnjate da još netko zna Vašu lozinku, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate putem e-maila na info@booster.hr kako bismo Vam dali upute za izmjenu Vaše lozinke. Krajnji potrošač u web shopu www.booster.hr je isključivo registrirani korisnik odnosno neregistrirani korisnik (gost). Prilikom registracije u web shopu www.booster.hr bit ćete dužni kreirati lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama. Ako postoji bilo kakva sumnja da postoji propust u sigurnosti, Booster d.o.o. ima pravo od Vas tražiti da promijenite lozinku ili može blokirati Vaš korisnički račun.

Postupak registracije: Registrirati se možete odmah po otvaranju www.booster.hr ili na završetku kod kupovine.

Registracijom upisujete sve potrebne podatke za izradu računa i slanje paketa:
 • Ime i prezime
 • kontakt osobe za dostavu
 • adresa dostave
 • ako ste tvrtka potrebne podatke kao što je R1
 • broj mobitela
 • e-mail adresu


NAPOMENA: Obrada osobnih podataka kao što je ime, prezime, adresa, email adresa i broj telefona kupca uvijek će biti u skladu sa Općom Uredbom o zaštiti osobnih podataka i zakonskom regulativom države članice koja je primjenjiva na web stranici www.booster.hr. Zaštita osobnih podataka veoma je važna na web stranici Booster.hr. Korištenje web stranice Booster.hr moguće je i bez pružanja osobnih podataka, međutim, ako ispitanik želi koristiti neke od usluga ove web stranice, obrada osobniih podataka može biti nužna.

Ako upišete pogrešnu e-mail adresu nećemo biti u mogućnosti poslati Vam podatke od vaše narudžbe Booster Web Shop-a. Molimo Vas da upišete točnu e-mail adresu. Nakon izvršene registracije dobiti ćete na svoju e-mail adresu lozinku. Lozinku i korisničko ime spremite jer će vam trebati kod sljedeće narudžbe. Kada ste jednom registrirani ne morate više unositi svoje podatke kod kupovine. Dovoljno je samo jednom i to prvi put kad se registrirate a za svaki sljedeći put prijavljujete se pomoću Vašeg korisničkog imena i lozinke.

Registrirani korisnici mogu:
 • Kupovati preko Booster Web Shop-a
 • Vidjeti status narudžbi
 • Pogledati povijest narudžbi
 • Spremiti proizvode za usporedbu
 • Dodavati u listu želja


Ne registrirani korisnici ( GOST) može: Kupovati preko Booster Web Shop-a Pregledavati ponude Sastavljati listu želja Informirati se o proizvodima i uslugama

Prednost ako ste registrirani korisnik: Ulazite u našu bazu podataka te Vam šaljemo obavijesti o novostima i akcijama Zbrajanjem kupovina stječete mogućnost povremenog ili stalnog popust – ovisno o kupnji

Izgubljena lozinka Ako ste izgubili lozinku pošaljite e-mail na našu adresu info@booster.hr Vrlo rado ćemo Vam poslati novu lozinku.