Dostava od 36kn
Besplatna dostava iznad 599 kn
Povrat robe 14 dana
Isporuka do 5 radnih dana

SA-H20 EDGE 2.0™ carbine Replika

1.900,00 kn
SKU
1232
Proizvođač

Nedostupno na web shopu

Nedostupno u trgovini

EDGE 2.0™ poboljšana je linija Specna Arms replika, kombinira niz rješenja i tehnologija koje je teško pronaći kod drugih replika koje se nalaze na tržištu. Riječ je o liniji koja je usredotočena na vrlo dobre vanjske performanse, rješenja koja povećavaju univerzalnost replike, produžuju njezin životni vijek, olakšavaju dijagnostiku kvarova i osjetljivost na podešavanje napajanja. Ovo je replika kod koje ne morate vršiti nikakve izmjene, ali ako želite možete ih napraviti vrlo jednostavno.

Svaki element na replici napravljen je s najvećom pažnjom i do najmanjeg detalja. Tijelo replike završeno je Nano Coating premazom kako bi se spriječila pojava ogrebotina. Ugravirana Specna Arms oznaka i individualni serijski broj.

SA-H20 EDGE 2.0™ replika opremljena je prednjom šinom s 22 mm RIS sustavom ugradnje. Cijev završava sa standardnim otvorom montiranim na 14 mm CCW navoj. Fiksni prednji i stražnji nišan su podesivi. Unutar replike nalazi se tvornički ugrađen napredni optički upravljački sustav tvrtke GATE.

U repliku je ugrađena unutarnja cijev promjera 6.03 mm, što osigurava veliku preciznost i omogućuje rafalnu paljbu. Nova vrsta rotacijske Hop-Up komore surađuje s cijevi, što omogućava vrlo precizno i stabilno podešavanje.

Replika koristit ESA2™ - sustav brze promjene opruge. To omogućuje brzo i učinkovito prilagođavanje snage replike uvjetima koji se očekuju u igri bez upotrebe specijaliziranih alata - samo se odvije cijev kako bi se pristupilo opruzi. Ne morate vaditi niti otvarati mjenjač.

Prednosti ESA2™ sistema teško je procijeniti. ESA2™ sistem omogućuje vam zamjenu glavne opruge u nekoliko sekundi, i prilagođavanje snage replike uvjetima igre. Jamči vam odličan kompromis između učinkovitosti vatre i vaše sigurnosti i sigurnosti suigrača. U setu je i opruga M90 koja omogućuje smanjenje početne brzine, što čini repliku savršeno prilagođenom za igru u zatvorenom prostoru.

ORION mjenjač srce je replike. Temelji se na pojačanom okviru i opremljen je funkcijom odvajanja od glavne opruge. Replika ima nekoliko visokokvalitetnih dijelova koji omogućuju daljnje podešavanje. ORION mjenjač spreman je za rad i s M140 oprugom. Unutra su montirani elementi poput:

Ojačani polimerni klip s potpunim čeličnim nosačem
Zabrtvljena aluminijska mlaznica
Aluminijska glava cilindra
Dvostruko zabrtvljena aluminijska glava klipa s ležajevima
Vodilica opružnog ležaja
Set čeličnih zupčanika
Kuglični ležajevi od 8 mm

Replika također koristi snažan i učinkovit High Torque motor koji je opremljen snažnim neodimijskim magnetima. Motor ima 22TPA namotaj i može bez problema podnijeti jače opruge od ovih koje se nalaze u setu.

ASTER™ sistem je mlađi brat poznate TITAN™ jedinice. Ova četvrta generacija AEG upravljačkih sustava, dizajnirana je za većinu električnih replika opremljenih V2 mjenjačem. ASTER™ omogućuje postizanje maksimalne pouzdanosti uz održavanje pristojne cijene. Ovaj sustav karakterizira izuzetno povoljan omjer cijene i performansa.

Zahvaljujući ASTER™ sustavu, repliku možete poboljšati zamjenom kontakata naprednim kontrolerom opremljenim inovativnim optičkim senzorima, koji nudi čak 250 postavki osjetljivosti okidača. Brzi okidač i mnoge druge korisne funkcije omogućit će vam prednost na bojnom polju. Inteligentan osigurač štiti bateriju, motor i kontrolor, čak i kada je baterija okrenuta suprotno. Ova značajka, zajedno s optičkim senzorima, čini ASTER™ najtrajnijim drop-in sustavom na tržištu danas.

ASTER™ pruža nove mogućnosti:

Zaštita od obrnutog polariteta baterije
Inovativni optički senzori
250 postavki za osjetljivost okidača
Podesiv putem okidača ili primjenom GATE Control Station-a
Ugrađeni RGB LEDza jednostavno programiranje sustava
Vrhunska funkcionalnost

UPOZORENJE: Neke funkcije ASTER sustava dostupne su primjenom GCS-a za koji je potreban USB-Link (nije uključen, kupuje se posebno).

U setu se nalaze dva S-MAG spremnika srednjeg kapaciteta, svaki po 125 kuglica. S-MAG je polimerni spremnik dizajniran od strane Specna Arms-a. Pažnju privlači karakterističan uzorak sastavljen od logotipa Specna Arms. S-MAG omogućuje nesmetano punjenje kuglicama, čak i pri velikoj brzini ispucavanja kuglica. Set ne uključuje bateriju ni punjač.

Set uključuje:

Repliku
2 x S-MAG spremnik srednje veličine
Dodatnu glavnu oprugu M90
Uputstva
Certifikat
Dijagnostičku karticu GATE ASTER

ESA2™ sustav uključen je u Europski patent s brojem: 007422159-0001

Naziv: Replika karabin SA-H20 EDGE 2.0™ - crna
Proizvođač: Specna Arms, GATE
Brzina (FPS): ~380/~310
Verzija mjenjača: v2 Gearbox
Tip vatre: pojedinačno, automatsko
Dijametar ležajeva: 8 mm
Dužina: 705-790 mm
Unutarnja dužina cijevi: ~290 mm
Težina: 3180 grama
Kapacitet spremnika: 125 komada
Hop-up sustav: Da
Blow Back sustav: Ne
Izrađena od: ZnAl + čelik + plastika
Baterija nije uključena
Napajanje: Električno
Brza izmjena opruge: Da

Fotografija je informativnog karaktera.
Više informacija
Proizvođač SPECNA ARMS
Šifra proizvoda SPE-01-028551
Jedinica pcs.
Specifikacije ZnAl, Steel, Polymer
Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil