SA-H20 EDGE 2.0™ carbine replica

Dostupnost: Na skladištu

1.900,00 kn

Ako željeni proizvod nemamo u Vašoj veličini, dodajte ga na listu želja. Ispunit ćemo Vašu želju te Vas obavijestiti kada bude na stanju.

Booster.hr je webshop u kojem nudimo veliki izbor kvalitetnih torbi, ruksaka, odjeće i obuće, te ostalog pribora potrebnog za planinarske, zaštitarske i outdoor aktivnosti.

Brza isporuka: 2 radna dana

Mogućnost povrata u roku 15 dana.

Nazovite nas za više informacija o proizvodima: +385 91 2470 000

Cijena dostave: 25 kn, za narudžbe iznad 499 kn besplatna 

Ako željeni proizvod nije dostupan, dodajte ga na vašu listu želja!

Opis proizvoda
Detalji
EDGE 2.0™ poboljšana je linija Specna Arms replika, kombinira niz rješenja i tehnologija koje je teško pronaći kod drugih replika koje se nalaze na tržištu. Riječ je o liniji koja je usredotočena na vrlo dobre vanjske performanse, rješenja koja povećavaju univerzalnost replike, produžuju njezin životni vijek, olakšavaju dijagnostiku kvarova i osjetljivost na podešavanje napajanja. Ovo je replika kod koje ne morate vršiti nikakve izmjene, ali ako želite možete ih napraviti vrlo jednostavno.

Svaki element na replici napravljen je s najvećom pažnjom i do najmanjeg detalja. Tijelo replike završeno je Nano Coating premazom kako bi se spriječila pojava ogrebotina. Ugravirana Specna Arms oznaka i individualni serijski broj.

SA-H20 EDGE 2.0™ replika opremljena je prednjom šinom s 22 mm RIS sustavom ugradnje. Cijev završava sa standardnim otvorom montiranim na 14 mm CCW navoj. Fiksni prednji i stražnji nišan su podesivi. Unutar replike nalazi se tvornički ugrađen napredni optički upravljački sustav tvrtke GATE.

U repliku je ugrađena unutarnja cijev promjera 6.03 mm, što osigurava veliku preciznost i omogućuje rafalnu paljbu. Nova vrsta rotacijske Hop-Up komore surađuje s cijevi, što omogućava vrlo precizno i stabilno podešavanje.

Replika koristit ESA2™ - sustav brze promjene opruge. To omogućuje brzo i učinkovito prilagođavanje snage replike uvjetima koji se očekuju u igri bez upotrebe specijaliziranih alata - samo se odvije cijev kako bi se pristupilo opruzi. Ne morate vaditi niti otvarati mjenjač.

Prednosti ESA2™ sistema teško je procijeniti. ESA2™ sistem omogućuje vam zamjenu glavne opruge u nekoliko sekundi, i prilagođavanje snage replike uvjetima igre. Jamči vam odličan kompromis između učinkovitosti vatre i vaše sigurnosti i sigurnosti suigrača. U setu je i opruga M90 koja omogućuje smanjenje početne brzine, što čini repliku savršeno prilagođenom za igru u zatvorenom prostoru.

ORION mjenjač srce je replike. Temelji se na pojačanom okviru i opremljen je funkcijom odvajanja od glavne opruge. Replika ima nekoliko visokokvalitetnih dijelova koji omogućuju daljnje podešavanje. ORION mjenjač spreman je za rad i s M140 oprugom. Unutra su montirani elementi poput:

Ojačani polimerni klip s potpunim čeličnim nosačem
Zabrtvljena aluminijska mlaznica
Aluminijska glava cilindra
Dvostruko zabrtvljena aluminijska glava klipa s ležajevima
Vodilica opružnog ležaja
Set čeličnih zupčanika
Kuglični ležajevi od 8 mm

Replika također koristi snažan i učinkovit High Torque motor koji je opremljen snažnim neodimijskim magnetima. Motor ima 22TPA namotaj i može bez problema podnijeti jače opruge od ovih koje se nalaze u setu.

ASTER™ sistem je mlađi brat poznate TITAN™ jedinice. Ova četvrta generacija AEG upravljačkih sustava, dizajnirana je za većinu električnih replika opremljenih V2 mjenjačem. ASTER™ omogućuje postizanje maksimalne pouzdanosti uz održavanje pristojne cijene. Ovaj sustav karakterizira izuzetno povoljan omjer cijene i performansa.

Zahvaljujući ASTER™ sustavu, repliku možete poboljšati zamjenom kontakata naprednim kontrolerom opremljenim inovativnim optičkim senzorima, koji nudi čak 250 postavki osjetljivosti okidača. Brzi okidač i mnoge druge korisne funkcije omogućit će vam prednost na bojnom polju. Inteligentan osigurač štiti bateriju, motor i kontrolor, čak i kada je baterija okrenuta suprotno. Ova značajka, zajedno s optičkim senzorima, čini ASTER™ najtrajnijim drop-in sustavom na tržištu danas.

ASTER™ pruža nove mogućnosti:

Zaštita od obrnutog polariteta baterije
Inovativni optički senzori
250 postavki za osjetljivost okidača
Podesiv putem okidača ili primjenom GATE Control Station-a
Ugrađeni RGB LEDza jednostavno programiranje sustava
Vrhunska funkcionalnost

UPOZORENJE: Neke funkcije ASTER sustava dostupne su primjenom GCS-a za koji je potreban USB-Link (nije uključen, kupuje se posebno).

U setu se nalaze dva S-MAG spremnika srednjeg kapaciteta, svaki po 125 kuglica. S-MAG je polimerni spremnik dizajniran od strane Specna Arms-a. Pažnju privlači karakterističan uzorak sastavljen od logotipa Specna Arms. S-MAG omogućuje nesmetano punjenje kuglicama, čak i pri velikoj brzini ispucavanja kuglica. Set ne uključuje bateriju ni punjač.

Set uključuje:

Repliku
2 x S-MAG spremnik srednje veličine
Dodatnu glavnu oprugu M90
Uputstva
Certifikat
Dijagnostičku karticu GATE ASTER

ESA2™ sustav uključen je u Europski patent s brojem: 007422159-0001

Naziv: Replika karabin SA-H20 EDGE 2.0™ - crna
Proizvođač: Specna Arms, GATE
Brzina (FPS): ~380/~310
Verzija mjenjača: v2 Gearbox
Tip vatre: pojedinačno, automatsko
Dijametar ležajeva: 8 mm
Dužina: 705-790 mm
Unutarnja dužina cijevi: ~290 mm
Težina: 3180 grama
Kapacitet spremnika: 125 komada
Hop-up sustav: Da
Blow Back sustav: Ne
Izrađena od: ZnAl + čelik + plastika
Baterija nije uključena
Napajanje: Električno
Brza izmjena opruge: Da

Fotografija je informativnog karaktera.
Dodatne informacije
Dodatne informacije
SKU 1232
Veličina Ne
Šifra proizvoda SPE-01-028551
EAN Ne
Jedinica pcs.
Specifikacije ZnAl, Steel, Polymer
Recenzije
Napišite recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili se registrirajte

Slični proizvodi iz kategorije koji bi vas mogli zanimati:


PLO Scarf

PLO Scarf

60,00 kn