Dostava od 36kn
Besplatna dostava iznad 599 kn
Povrat robe 14 dana
Isporuka do 5 radnih dana

ZAČINJENA JUHA S REZANCIMA

65,00 kn
SKU
50
Cijena za jedinicu mjere:
928,57
kn/kg

Dostupno na web shopu

Dostupno u trgovini

Začinjena juha s komadićima piletine, tijesteninom, šampinjonima i kokosovim mlijekom. Razina začinjenosti može se regulirati dodavanjem vode.
Proizvod je 100% prirodan, bez konzervansa i aditiva.
Jelo se priprema s toplom vodomu u roku od 8 minuta. Za pripremu jela hladnom vodom potrebno je poduplati vrijeme pripreme.
Porcija sadrži 404 kalorija.

Tactical Foodpack zadovoljava najveće standarde. Proizvodi su razvijeni od strane Special Operations Medic namijenjeni potrebama i zahtjevima specijalnih snaga različitih zemalja. Tactical Foodpack namijenjen je osobama koje se nalaze na najzahtjevnijem terenu, pružajući im potporu koja im je potrebna za preživljavanje.

Obroci su u skladu sa svim europskim zahtjevima. Nisu dodavani aditivi za poboljšanje same boje obroka. Hrana je pripremljena na način da se gotov obrok brzo smrzne nakon čega se polako počinje podizati temperatura. Ovo je dugotrajan proces koji se odvija u vakuumskoj komori kojim se sva voda iz hrane uklanja, ostavljajući oko 99,7% svih vitamina i hranjivih tvari u hrani. Ponovnim dodavanjem vode u hranu ona poprima svoj prvotni oblik. Okus hrane ostaje isti kao kod početne pripreme obroka prije same dehidratacije. Zahvaljujući ovoj specijalnoj tehnici pripreme, hrana ima rok trajanja od 8 godina. Čak i nakon isteka roka trajanja hrana je u potpunosti jestiva (bakterije se ne mogu razviti).

Fotografija je informativnog karaktera.
Više informacija
Proizvođač TACTICAL FOODPACK®
Šifra proizvoda TF-SNS-SO
EAN 4744698010144
Jedinica pcs.
Specifikacije Noodles 20%, Chicken 17%, Carrots, Coconut Milk, Champignons, Chopped Tomatoes, Spices, Salt
Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil

Slični proizvodi