Dostava od 36kn
Besplatna dostava iznad 599 kn
Povrat robe 14 dana
Isporuka do 5 radnih dana

SUPER ACCEL 210-7.5 Pila za obrezivanje

330,00 kn
SKU
2715
Proizvođač

Dostupno na web shopu

Dostupno u trgovini

Super Accel je lagana ali snažna vučna pila koja je omiljena među vrtlarima. Ovu svestranu sklopivu pilu trebali bi imati uvijek pri ruci ili u kutiji s alatom.

Čak i u teškim situacijama Super Accel pila je jednostavna za rukovanje. Na primjer, obrezivanje u gusto uzgojenom raslinju ili obrezivanje iznad glave dok ste na ljestvama. Savršen kut između ručke i oštrice omogućuje vam rezove pod kutom od približno 10 stupnjeva. To zahtijeva manje sile i uzrokuje manje vibracija, tako da možete rezati vrlo brzo i glatko. 


Ako niste navikli rezati Silky pilom, imajte na umu da oštri zubci brzo režu drvo. Čak i nakon višekratne uporabe, zubci ostaju oštri i uvijek ostavljaju gladak, čist rez od kojeg se drvo može lako oporaviti.


Kada ne koristite Super Accel pilu, oštricu možete lako sklopiti pomoću mehanizma za zaključavanje. Oštri zubci pokriveni su gumenom ručkom. Kada vam zatreba pila, možete je lako rasklopiti zahvaljujući urezu na oštrici, čak i kada nosite rukavice. S mehanizmom za zaključavanje možete sigurno zaključati oštricu u dva različita položaja.


Aluminijska ručka ojačana je gumom koja apsorbira vibracije i jamči dobro prianjanje.


Fotografija je informativnog karaktera.


Autor videa: Black Oak Outdoors


 

Značajke:


• Duljina oštrice: 210 mm
• Zubci: 7.5 zubaca na 30 mm
• Dimenzije: 435x110x20 mm
• Dimenzije sklopljene: 240x65x20 mm
• Težina: 195 g
• Rez: 1.3 mm 


Oštrica mora biti čista kako bi se održala njegova učinkovitost. Smola se otapa u maslinovom ulju, što je učinkovit i ekološki prihvatljiv način održavanja oštrice.

Više informacija
Proizvođač SILKY
EAN 4903585119210
Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil

Slični proizvodi