Dostava od 36kn
Besplatna dostava iznad 599 kn
Povrat robe 14 dana
Isporuka do 5 radnih dana

SURVIVAL Paracord narukvica

55,00 kn
SKU
1558
Proizvođač

Dostupno na web shopu

Dostupno u trgovini

Boja
Izrađena od užeta od 248,49 kg ova je narukvica jedan od osnovnih komada opreme za preživljavanje – u hitnim situacijama njeno uže možete razvezati kako biste izradili sklonište ili popravili slomljenu opremu. Uže od 550 lbs ima 7 isprepletenih niti koje se mogu upotrijebiti za dugačku i izdržljivu liniju.

Značajke:
  • Najlonom ojačano uže 550 LBS( 250 kg), 7 isprepletenih niti

  

Fotografija je informativnog karaktera.
Više informacija
Proizvođač HELIKON-TEX®
Jedinica pcs.
Specifikacije 100% Nylon
Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil
  1. Čvorovi i zašto su bitni? Čvorovi i zašto su bitni? Svi koji se bavimo bilo kakvom vrstom outdoor aktivnosti znamo koliko je važno znati zavezati čvor. U ovom tekstu pišemo o vrstama čvorova i za što se najčešće upotrebljavaju, a sam proces izrade čvora najbolje je pogledati na youtubeu.
  2. Bushcraft 1.0.1 ili for dummies Bushcraft 1.0.1 ili for dummies Iako svi znamo da se pojam bushcraft odnosi na niz vještina koje nam služe za preživljavanje u prirodi s minimalnom opremom, kod nas se sve češće bushcraft koristi kao naziv za jednu vrtu kampiranja. Ovo je prvi u nizu tekstova iz serije o bushcraftu u kojima ćemo se posvetiti potrebnim vještinama i znanju za preživjeti u divljini, te predstaviti opremu koja bi vam mogla biti koristan suputnik u takvim avanturama.