Dostava od 25 kn
Besplatna dostava iznad 499 kn
Povrat robe 14 dana
Isporuka 5 radnih dana

SWAGMAN ROLL® Pončo

Cijena proizvoda 1.080,00 kn
SKU
1917
Proizvođač

Dostupno na web shopu

Dostupno u trgovini

Boja
Nekada davno planinari i izletnici, pa čak i vojnici nisu nosili vreće za spavanje. Nosili su pokrivač. Do nedavno, vuna je bila najbolji materijal za pokrivače. Tada su, još prije nekoliko desetljeća, nastale najlonske tkanine. Tijekom Vijetnamskog rata pojavio se novi oblik pokrivača - Poncho Liner. Izuzetno lagan pokrivač/pončo koji je služio za zagrijavanje i zaštitu od kiše.

U australskom slengu "swagman" znači putujući radnik. Nešto poput američkog kauboja. Razlika je bila u tome što je australski swagman putovao pješice i nosio sve svoje stvari u zarolanom pokrivaču. S helikonovim Swagman Roll pončom pozdravljamo ove neustrašive muškarce koji su drhtali u prohladnim jutrima u svojim vlažnim pokrivačima - s ovim Swagman-om nikada se nećete dovesti u takvu situaciju. Izrađen je od tanke najlonske tkanine i ispunjen jednim od najboljih izolacijskih materijala - Climashield® Apex™.

Swagman Roll® nije uobičajen pokrivač. Više je kao višenamjenski alat, primjenjiv gdje god je potreban topli pokrivač. Možete ga koristiti kao poncho podstavu, vreću za spavanje u kriznim situacijama, poboljšati svojstvo prave vreće za spavanje, pokrivač, viseću ležaljku ili jednostavno kao samostalni, topli kaput.

Značajke:
  • Topla kapuljača
  • Integrirani transportni džep
  • Prednji džep s patentnim zatvaračem
  • Kompatibilan s USGI pončom
  • Više različitih načina uporabe
  • Lagan materijal koji ne upija vodu i jednostavan je za transport
  • Idealno odgovara BOB ruksaku
  • YKK® patentni zatvarači

Fotografija je informativnog karaktera.
Više informacija
Proizvođač HELIKON-TEX®
Šifra proizvoda PO-SMR-NL
Jedinica pcs.
Specifikacije 100% Nylon
Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil

Slični proizvodi