Dostava od 36kn
Besplatna dostava iznad 599 kn
Povrat robe 14 dana
Isporuka do 5 radnih dana

SLATKI KRUMPIR S KARIJEM Glavni obrok

70,00 kn 9,29 € 1€=7.5345 kn
SKU
1429
Cijena za jedinicu mjere:
700,00
kn/kg

Dostupno na web shopu

Dostupno u trgovini

Kombinacija slatkog i ljutog koji oživljava osjetila i zagrijava srca. Kokosovo mlijeko i limeta dodaju pravi okus karija. Poslužuje se s rižom. Sadržaj energije po porciji je 470 kcal.

Sastojci:
Riža, slanutak (16%), slatki krumpir (16%), pasirana rajčica, luk, kokosovo mlijeko, ulja repice, šećer, češnjak, đumbir, sok od limete, mljeveni kumin, prah od karija, kurkuma, korijander, pahuljice čilija.

Obroci su u skladu sa svim europskim zahtjevima. Nisu dodavani aditivi za poboljšanje same boje obroka. Hrana je pripremljena na način da se gotov obrok brzo smrzne nakon čega se polako počinje podizati temperatura. Ovo je dugotrajan proces koji se odvija u vakuumskoj komori kojim se sva voda iz hrane uklanja, ostavljajući oko 99,7% svih vitamina i hranjivih tvari u hrani. Ponovnim dodavanjem vode u hranu ona poprima svoj prvotni oblik. Okus hrane ostaje isti kao kod početne pripreme obroka prije same dehidratacije. Zahvaljujući ovoj specijalnoj tehnici pripreme, hrana ima rok trajanja od 8 godina. Čak i nakon isteka roka trajanja hrana je u potpunosti jestiva (bakterije se ne mogu razviti).

Fotografija je informativnog karaktera.
Više informacija
Proizvođač TACTICAL FOODPACK®
Šifra proizvoda 175
EAN 4744698013084
Jedinica pcs.
Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil

Slični proizvodi