Dostava od 36kn
Besplatna dostava iznad 599 kn
Povrat robe 14 dana
Isporuka do 5 radnih dana

TACTICAL SOLARGORILLA Solarni punjač

1.749,00 kn
Samo je 1 ostao
SKU
2773
Proizvođač

Dostupno na web shopu

Dostupno u trgovini

Novo

Prijenosni solarni punjač Solargorilla ima opciju punjenja koristeći sunčevu energiju. Solargorilla radi preko dva solarna panela koji generiraju električnu struju kada su izloženi sunčevoj svjetlosti. Tehnički napredni solarni paneli osiguravaju vrhunsku snagu i pouzdane performanse, a sve je smješteno u čvrsto kućište.


Solargorilla solarni punjač daje energiju vašem Powergorilla prijenosnom punjaču bilo gdje pod suncem. Pomoću solarnog punjača također je moguća opcija direktnog punjenja laptopa ispod 40 vata te gotovo bilo koji uređaj od 5V iz USB izlaza.


Solargorilla radi preko dva PV (fotonaponska) solarna panela koji stvaraju električnu struju kada su izloženi sunčevoj svjetlosti. To korisnicima omogućuje slobodu punjenja bilo gdje gdje je dobra, jaka sunčeva svjetlost, što pokazuje intenzitet zelene LED diode na jedinici, a tehnički napredni paneli osiguravaju vrhunsku snagu i pouzdane performanse.


Napomena: Solargorilla je opcija za punjenja. Prvenstveno je dizajniran za korištenje u kombinaciji s Powergorilla prijenosnim punjačem preko L53D vrha te možda neće raditi izravno s nekim prijenosnim računalima iznad 40 vata. Oslanja se na UV intenzitet sunca. Stoga, u određeno doba godine možda neće biti prikladan za upotrebu na sjevernoj hemisferi osim ako se ne kombinira s Powergorilom. Solarni punjač Solargorilla uspješno je isproban na južnoj hemisferi od strane agencija za pomoć, hitnih službi, vojske i pustolova, gdje je energija ključni element njihove komunikacijske strategije.


Fotografija je informativnog karaktera.


Autor videa: 11ChuckGunNut


 

Značajke:


• 10W višenaponski solarni punjač na preklop
• USB izlaz: 5V/2A
• DC izlaz: 20V/0.5A
• Težina: 848 grama
• Veličina: 264 mm x 200 mm x 19 mm (sklopljen)

Više informacija
Proizvođač POWERTRAVELLER
Šifra proizvoda PTL-SG002TAC
EAN 5060176984554
Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil

Slični proizvodi