Dostava od 36kn
Besplatna dostava iznad 599 kn
Povrat robe 14 dana
Isporuka do 5 radnih dana

Opći uvjeti za poklon bon

Izdavatelj poklon bona je Booster d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Remetinečki gaj 27A (u nastavku Izdavatelj).

Ovim općim uvjetima poslovanja Izdavatelj određuje prava i obveze pri korištenju poklon bona. Ovi opći uvjeti obvezujući su za Izdavatelja kao i svakog Korisnika poklon bona. Preuzimanjem poklon bona Korisnik prihvaća ove opće uvjete poslovanja.

Korištenje poklon bona

1. Poklon bon s jedinstvenim kodom bit će poslan na e-mail adresu primatelja (koju je kupac naveo prilikom naručivanja) nakon evidentirane uplate od strane Booster d.o.o.. Ovo se ne odnosi na poklon bonove za zaposlenike.

2. Poklon bon je sredstvo plaćanja u papirnatom obliku, opremljen jedinstvenim identifikacijskim brojem. Booster d.o.o. ga izdaje uz uplatu sredstava koju vrši i čiju visinu određuje kupac i
u skladu s općim uvjetima obvezan ga je prihvatiti kao sredstvo plaćanja za robu koja se prodaje u poslovnicama Booster trgovine i web stranice.

3. Izdavatelj poklon bona za koji se vrši uplata sredstava i koja služi kao sredstvo plaćanja u kunama je Booster d.o.o., Remetinečki gaj 27A, Zagreb.

4. Poklon bon s uplaćenim iznosom predstavlja sredstvo plaćanja.

5. Poklon bonovi koje izdaje Booster d.o.o. raspoloživi su u sljedećim vrijednostima:
100,00 kn
200,00 kn
300,00 kn
400,00 kn
500,00 kn
600,00 kn

6 a. Poklon bonovi za zaposlenike raspoloživi su u sljedećim vrijednostima:
300,00 kn
600,00 kn

7. Iznos na poklon bonu vrijedi 12 mjeseci od datuma uplate iznosa. Nakon proteka 12 mjeseci od uplate, ne potrošeni iznos na poklon bonu nije moguće iskoristiti.

8. Ukupan uplaćen iznos na poklon bonu nije moguće koristiti višekratno.

9. Nije moguća isplata već uplaćenog novčanog iznosa na poklon bonu.

10. Obveza Booster d.o.o. prema poklon bonu prestaje u trenutku kada kupac uplati iznos za poklon bon. U slučaju gubitka, krađe poklon bona ili oštećenja koje onemogućuje korištenje poklon bona, Booster d.o.o. nije dužan isplatiti odštetu kupcu/korisniku poklon bona. Booster d.o.o. nije dužan provjeravati identitet donositelja poklon bona pri njegovom korištenju. Booster d.o.o. ne odgovara za gubitak poklon bona niti se može tražiti poništenje izgubljenog/ukradenog poklon bona. Obveza kupca prema poklon bonu prestaje u trenutku kada ga Booster d.o.o. prihvati kao sredstvo plaćanja, istekom valjanosti poklon bona ili ako poklon bon postane ne važeći zbog bilo koje od okolnosti iz ovih općih uvjeta.

11. Realizacija poklon bona moguća je samo uz fizičko predočenje digitalnog poklon bona, s time da se korisnik poklon bona pritom nije dužan identificirati.

12. Poklon bon ne može se koristiti za preprodaju.

13. Kupac uplatom iznosa prihvaća opće uvjete poslovanja s poklon bonom te se smatra da je s istima upoznat.

Obveze imatelja poklon bona

Kupac/korisnik poklon bona može koristiti poklon bon samo tako da ga priloži Booster d.o.o. kao sredstvo plaćanja prilikom kupovine proizvoda. U slučaju da je vrijednost kupovine viša od vrijednosti iznosa na poklon bonu, kupac/korisnik poklon bona dužan je doplatiti razliku.

Na poklon bon nije dozvoljeno pisati, brisati, precrtavati ili ispravljati. U suprotnom poklon bon će se smatrati nevažećim. Booster d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih uvjeta ili potpunu obustavu upotrebe poklon bona. U tom slučaju kupci će biti pravovremeno obaviješteni pismenim putem.

Proizvode kupljene poklon bonom moguće je zamijeniti u roku od 14 dana od dana kupovine u fizičkoj trgovini ili putem web stranice (od datuma preuzimanja robe). Povrat proizvoda u zamjenu za novac nije moguć.