Dostava od 36kn
Besplatna dostava iznad 599 kn
Povrat robe 14 dana
Isporuka do 5 radnih dana

Opći uvjeti za poklon bon - pravne osobe

Izdavatelj poklon bona je Booster d.o.o. sa sjedištem u Požegi, Željeznička 16, Požega (u nastavku Izdavatelj).

Ovim općim uvjetima poslovanja Izdavatelj određuje prava i obveze pri korištenju poklon bona. Ovi opći uvjeti obvezujući su za Izdavatelja kao i svakog Korisnika poklon bona. Preuzimanjem poklon bona Korisnik prihvaća ove opće uvjete poslovanja.

Korištenje poklon bona

1. Poklon bon je sredstvo plaćanja u papirnatom obliku, opremljen jedinstvenim identifikacijskim brojem. Izdavatelj ga izdaje uz uplatu sredstava koju vrši i čiju visinu određuje Korisnik i u skladu s općim uvjetima obvezan ga je prihvatiti kao sredstvo plaćanja za robu koja se prodaje u poslovnicama Izdavatelja.

2. Izdavatelj poklon bona za koji se vrši uplata sredstava i koja služi kao sredstvo plaćanja u kunama je Booster d.o.o., Željeznička 16, Požega.

3. Poklon bon može se koristiti za kupovinu putem web trgovine www.booster.hr te u fizičkoj trgovini na adresi Remetinečki gaj 27a, Zagreb.

4. Poklon bon s uplaćenim iznosom predstavlja sredstvo plaćanja.

5. Poklon bonovi Booster d.o.o. su raspoloživi u sljedećim vrijednostima:

    300,00 kn
    600,00 kn

6. Iznos na poklon bonu važeći je 12 mjeseci od datuma uplate iznosa. Nakon proteka 12 mjeseci od uplate nepotrošeni iznos na poklon bonu nije moguće iskoristiti.

7. Ukupan uplaćen iznos na poklon bonu nije moguće koristiti višekratno.

8. Nije moguća isplata već uplaćenog novčanog iznosa na poklon bonu.

9. Obveza Izdavatelja poklon bona nastaje u trenutku kada Korisnik uplati iznos na poklon bon. U slučaju gubitka, krađe poklon bona ili oštećenja koje onemogućuje korištenje poklon bona, Booster d.o.o. nije dužan isplatiti odštetu Korisniku poklon bona. Izdavatelj nije dužan provjeravati identitet donositelja poklon bona pri njegovom korištenju. Izdavatelj ne odgovara za gubitak poklon bona niti se može tražiti poništenje izgubljenog/ukradenog poklon bona. Obveza Izdavatelja poklon bona prestaje u trenutku kada ga Izdavatelj prihvati kao sredstvo plaćanja za robu istekom valjanosti poklon bona ili ako poklon bon postane nevažeći zbog bilo koje od okolnosti iz ovih općih uvjeta.

10. Realizacija poklon bona je moguća samo uz fizičko predočenje poklon bona, s time da se Korisnik poklon bona pritom nije dužan identificirati.

11. Poklon bon ne može se koristiti za preprodaju.

12. Korisnik uplatom iznosa prihvaća Opće uvjete poslovanja s poklon bonom te se smatra da je s istima upoznat.

Obveze imatelja poklon bona

Korisnik poklon bona može koristiti poklon bon samo tako da ga priloži Izdavatelju kao sredstvo plaćanja prilikom kupnje robe. U slučaju da je vrijednost kupnje viša od vrijednosti iznosa na poklon bonu, Korisnik poklon bona dužan je doplatiti razliku.

Ostale odredbe

Na poklon bonu nije dozvoljeno išta pisati, brisati, precrtavati ili popravljati. U suprotnom poklon bon će se smatrati nevažećim. Izdavatelj Booster d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih uvjeta ili potpunu obustavu upotrebe poklon bona. U tom slučaju kupci će biti pravovremeno obaviješteni pismenim putem.

Robu kupljenu poklon bonom moguće je zamijeniti u roku od 7 dana od kupovine u fizičkoj trgovini, odnosno 14 dana od kupovine preko web trgovine, od datuma preuzimanja robe. Povrat robe u zamjenu za novac nije moguć.